Bad - Unik baderomsinnredning

Få et praktisk og lekkert bad fra Bærum Kjøkkensenter. Vi har markedets største sortiment i materiale og spesialmål og hjelper deg å skape ditt drømmebad.

Ønsker du en helt unik innredning, eller trenger du at vasken er nøyaktig 183 cm bred? Da har du kommet til rett sted. Vi skreddersyr baderomsinnredning etter dine behov og ønsker. Med over 30 års erfaring innen planlegging av oppbevaringsmøbler vet vi hvordan du får utnyttet plassen på badet best mulig.

Våre modeller

Inframe

INFRAME bad her vist i malt eik. Frontene er produsert i 22mm eik. INRAME er en tidløs klassiker som fremhever Origos håndverksmessige kvalitet.

Zenit

ZENIT MALT bad understreker bredden og kvaliteten i vårt sortiment. ZENIT er en stilsikker innredning med innfreste håndtak, som gir badet et moderne uttrykk og følesen av godt håndverk.

Vektor

VEKTOR er det perfekte håndtaksfrie bad. Frontene produseres i 22mm tykkelse og leveres i 17 standard farger eller valgfri farge mot et pristillegg.

Plan

PLAN er produsert i 22mm massive eikedører. Denne modellen understreker bredden og kvaliteten i vårt sortiment. Den leveres i natur eik eller hvitpigmentert eik.

Linje

PLAN er en fleksibel kjøkkenmodell som kan gis mange uttrekk, og dermed skape et spennende rom.

Bærum kjøkkensenter

21 42 03 03

@ Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Grini næringspark 2
1361 Østerås

Se kart

Følg oss

Alle våre kjøkken, bad og garderober leveres av Origo Interiør