Miele hvitevarer

Miele tilbyr produkter som står for markedets fremste kvalitet. De har siden 1899 strebet etter å oppfylle kvalitetsløftet "Immer besser", som betyr "alltid bedre". 

Som eneste produsent i bransjen, tester Miele sine produkter for 20 års levetid. Dette gjør Miele enestående, og gir deg en visshet om at du vil få det beste produktet i markedet. De har utviklet unike funksjoner for sine produkter som gjør hverdagen enklere og resultatet bedre.

Under kan du lese om forskjellige utvalgte hvitevarer som vil gjøre kjøkkenet komplett - og ikke minst smart. Ta kontakt for priser og pakkepriser.

Kom innom vårt showroom

Som du ser, har du mange valgmuligheter når det kommer til hvitevarer. Vi hjelper deg gjerne med å finne det riktige produkter for deg. Kom innom vårt showroom i Grini Næringspark 2, hvor vi har et utvalg av Miele-produkter som du kan se, prøve og lære mer om. Vi finner en perfekt match for deg og ditt kjøkken.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Bærum kjøkkensenter

21 42 03 03

@ Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Grini næringspark 2
1361 Østerås

Like utenfor Oslo
Gratis parkering utenfor

Se kart

Åpningstider

 • Man - Ons:

  10-18

 • Tor:

  10-20

 • Fredag:

  10-17

 • Lørdag:

  10-15

 • Søndag:

  Stengt

Alle våre kjøkken, bad og garderober leveres av Origo Interiør

Origo Interiør