• miele stekeovner

Miele stekeovner

Mieles integrerte stekeovner kommer i flere farger som vil matche kjøkkenet ditt perfekt, samt de fantastiske og unike funksjonene som du kun får hos Miele.

Stekeovnen du skal bruke hver eneste dag bør ha de funksjonene du alltid har drømt om. Miele gir deg svært praktiske funksjoner du ikke får andre steder, som trådløst steketermometer, KlimaPluss, TasteControl og FoodView. Finnes på utvalgte modeller. 

Miele lanserte Generasjon 7000, en serie produkter som er nådeløse i design, funksjon og brukervennlighet. Hos Miele vet du alltid at du får mye for pengene.

Pyrolyse gir deg en selvrensende ovn. Ovnen varmes opp til en så høy temperatur innvendig at alt fett, smuss og matrester gjøres om til aske. Deretter er det bare å tørke ut asken etterpå. Ingen kjemikalier, spray eller skrubbing.

Stekeovnene kan installeres uavhengig av platetoppen - f.eks. i direkte øyehøyde. Da får du en ergonimisk riktig arbeidsstiling og det er enklere å ta ut maten. 

KlimaPluss

Tilsett fuktighet i forskjellige driftsfunksjoner. Skjult bak en jevn og god stekeskorpe får kjøttet da alltid en mør og saftig innside, mens brød og rundstykker alltid blir luftige og lette med en optimal gyllenbrun farge. 

TasteControl

For at maten i stekeovnen ikke skal stekes videre, kan ovnsrommet kjøles helt ned etter tilberedningen. Eller du kan holde maten varm ved serveringsklar temperatur. For å gjøre dette åpnes og lukkes døren motorisk. 

Trådløst steketermometer

Tilberedning iht. kjernetemperatur gir de beste resultatene: Med det patenterte trådløse steketermometeret til Miele tilbereder du kjøtt, fisk og fugl med nøyaktig temperatur. 

FoodView

Hold øye med maten i stekeovnen – også når du befinner deg et annet sted: Via et kamera som er integrert i taket i ovnsrommet, kan du se maten i ovnen på en smarttelefon eller nettbrett. 

Et utvalg Miele-stekeovner vi fører:

Miele H2860 BP

Stekeovn med timer, XL-ovnsrom og pyrolyse - H2860 BP

Nøkkelinfo
 • 7-segments display med senkbare brytere – EasyControl
 • Superenkel rengjøring – Pyrolyse-alternativ
 • God plass og fleksibilitet – 76 l ovnsromvolum på 5 rillehøyder
 • Beskytter mot forbrenning med kald front
Miele - H 7262 BP

Stekeovn med klartekstdisplay, steketermometer og pyrolyse - H7262 BP

Nøkkelinfo
Miele - H 7860 BP

Stekeovn i perfekt kombinerbar design med steketermometer og BrilliantLight - H 7860 BP

Nøkkelinfo
Miele - DGC 7640

Kombidampovn XL for dampovn, baking, steking med steketermometer + tilberedn. av hel meny - DGC 7640

Nøkkelinfo
 • Kom innom vårt showroom

  Som du ser, har du mange valgmuligheter når det kommer til hvitevarer. Vi hjelper deg gjerne med å finne det riktige produkter for deg. Kom innom vårt showroom i Grini Næringspark 2, hvor vi har et utvalg av Miele-produkter som du kan se, prøve og lære mer om. Vi finner en perfekt match for deg og ditt kjøkken.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Bærum kjøkkensenter

21 42 03 03

@ Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Grini næringspark 2
1361 Østerås

Like utenfor Oslo
Gratis parkering utenfor

Se kart

Åpningstider

 • Man - Ons:

  10-18

 • Tor:

  10-20

 • Fredag:

  10-17

 • Lørdag:

  10-15

 • Søndag:

  Stengt

Alle våre kjøkken, bad og garderober leveres av Origo Interiør

Origo Interiør