• Garderobeløsninger og møbler på mål

Garderobeløsninger og møbler på mål

Drømmer du om et møbel eller skap som passer helt perfekt inn og som rommer alt du trenger? Bærum Kjøkkensenter lager oppbevaringsmøbler, garderobeløsninger og andre møbler på mål, ned til millimeteren.

Møbler på mål

Har du en visjon for en TV-benk eller et servantskap du ikke finner i noen butikk? Du trenger ikke lete lenger, da vi kan lage akkurat de oppbevaringsløsningene du trenger. Vi har et stort utvalg av materialer og finisher å velge mellom, samt tidløse og trendy tilbehør som håndtak, vask og benkeplater.

Garderobeløsninger på mål

En garderobe som utnytter hver minste centimeter er en drøm for de med lite plass, eller som ønsker et lekkert og skreddersydd utseende. Med garderobe fra Bærum Kjøkkensenter kan du velge mellom slagdørsgarderobe, skyvedørsgarderobe og walk-in garderobe.

Vi kan tilpasse utseende og farge til akkurat det du ønsker, og ikke minst kan vi tilpasse garderoben til alt fra skråtak, trapper, uvanlige dybder og alle mulige utfordringer du måtte støte på i jakten på den perfekte garderoben. Innredningen kan også tilpasses med hyller, skuffer, opphengsløsninger og en hel del andre praktiske løsninger. Vi hjelper deg å sette sammen det du trenger.

All innredning vi lager, kan vi skreddersy både dybde, bredde og høyde på. Dette gjør at du får utnyttet plassen på en utrolig mye bedre måte enn ved ferdigskap. Du kan velge å gå helt i taket for å slippe støvoppsamlende arealer, og garderoben vil passe perfekt inn.

Se mer om garderobe her.

Helhetlige løsninger for hjemmet

For deg som drømmer om en helhetlig og gjennomgående stil i hjemmet er det perfekt med skreddersydde oppbevaringsløsninger fra Bærum Kjøkkensenter. Her kan du få alt fra TV-seksjoner, sidebord, garderober, vaskerom, bad og kjøkken til å matche og skape den atmosfæren du ønsker. Skreddersydde løsninger gjør noe med et hjem.

Kontakt oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg å skape drømmemøblene dine.

Realiser dine planer

Bestill tegnetime eller hjemmebesøk

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Bærum kjøkkensenter

21 42 03 03

@ Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Grini næringspark 2
1361 Østerås

Like utenfor Oslo
Gratis parkering utenfor

Se kart

Åpningstider

 • Man - Ons:

  10-18

 • Tor:

  10-20

 • Fredag:

  10-17

 • Lørdag:

  10-15

 • Søndag:

  Stengt

Alle våre kjøkken, bad og garderober leveres av Origo Interiør

Origo Interiør