Skip to main content
baderomsinnredning

Unik baderomsinnredning

Vi i Bærum Kjøkkensenter har arbeidet med interiør i over 30 år, og er spesialiserte på kjøkken, bad og garderobe. Disse tre har til felles at vi alltid finner smarte løsninger på oppbevaring.

Baderomsinnredning med gode løsninger

Enten du ønsker et helt unikt bad eller en enkel baderomsinnredning med smarte løsninger vil du få det hos oss. Du forteller oss om dine behov og rutiner, og vi planlegger din innredning slik at du får utnyttet plassen du har best mulig.

Vi leverer både innredning som skap, skuffer og hyller, og vask/servant til bad og vaskerom. Vi har markedets største sortiment i materiale og spesialmål og hjelper deg å skape ditt drømmebad. 

Skreddersydd baderomsinnredning

Hos oss får du baderomsmøbler til små og store bad. Vi hjelper de med liten plass som trenger god utnyttelse av hver centimeter, og vi hjelper de med god plass og som ønsker seg egen krok med sminkebord.

Skreddersydd baderomsinnredning
pusse opp bad

Store valgmuligheter

Vi har noe for enhver, enten du ønsker herskapelig, heltre, moderne eller svart baderomsinnredning. Innredningen skal stå i stil med resten av badet og huset, og gli inn som et hvilket som helst møbel.

Vaskeromsinnredning

Vaskemaskin og tørketrommel kan ta opp utrolig mye plass på badet. For de som har små bad eller ikke eget vaskerom kan dette være en utfordring. Men, ingen utfordring uten en løsning! Vi kan hjelpe deg med å få hvitevarene til å gli sømløst inn i vaskeromsinnredningen og til å utnytte mulighetene det gir.

Vaskeromsinnredning

Realiser dine planer

Bestill tegnetime eller hjemmebesøk

Bestill kjøkken tegnetime
Bestill kjøkken hjemmebesøk