Baderomsinnredning

Vi i Bærum Kjøkkensenter har arbeidet med interiør i over 30 år, og er spesialiserte på kjøkken, bad og garderobe. Disse tre har til felles at vi alltid finner smarte løsninger på oppbevaring.

Enten du ønsker et helt unikt bad eller en enkel baderomsinnredning med smarte løsninger vil du få det hos oss. Du forteller oss om dine behov og rutiner, og vi planlegger din innredning slik at du får utnyttet plassen du har best mulig.

Vi leverer både innredning som skap, skuffer og hyller, og vask/servant til bad og vaskerom.

Skreddersydd innredning

Hos oss får du baderomsmøbler til små og store bad. Vi hjelper de med liten plass som trenger god utnyttelse av hver centimeter, og vi hjelper de med god plass og som ønsker seg egen krok med sminkebord.

Alle familier er forskjellige og har forskjellige behov. Er alle på badet samtidig om morgenen og kjemper om plassen kan det være lurt med to vasker. Går vaskemaskinen ofte kan det være lurt med sorteringsløsning av skittentøy. Vi løser slike utfordringer hver dag.

Siden vi ikke har ferdigproduserte skap og hyller, kan du få innredningen nøyaktig som du selv vil. Du er ikke nødt til å velge mellom 40 eller 60 cm, du kan få 56,4 cm om det er det du har plass til. Alt av skap, hyller, skuffer og vask lages på mål.

Etter å ha snakket med deg og avdekket dine behov og ønsker går vi i gang med tegning og planlegging av innredning. Vi tegner i et 3D-program slik at du får se hvordan badet ditt vil se ut, og vi gir oss ikke før du er fornøyd. Når vi har tegnet ferdig drømmebadet sender vi tegningen til produksjon, som skaper ditt nye bad med høy presisjon og kvalitet.

Store valgmuligheter

Du kan titte på våre modeller her. Vi har noe for enhver, enten du ønsker herskapelig, moderne eller heltre. Innredningen skal stå i stil med resten av badet og huset, og gli inn som et hvilket som helst møbel.

Baderomsinnredning fra Bærum Kjøkkensenter er unikt. Her velger du ikke ut i fra standardmodeller. Du velger farge, materiale og stil, og deretter er det opp til deg hva du ønsker av innredning og løsninger.

Store valgmuligheter gjelder ikke bare utseende og materiale, men også høyde, lengde, dybde osv. Vi produserer etter dine behov, om du er lav eller høy, trenger mange skuffer, ønsker glasshyller, mye skapplass eller åpne skap. Muligheten er utallige.

Vaskeromsinnredning

Vaskemaskin og tørketrommel kan ta opp utrolig mye plass på badet. For de som har små bad eller ikke eget vaskerom kan dette være en utfordring. Men, ingen utfordring uten en løsning! Vi kan hjelpe deg med å få hvitevarene til å gli sømløst inn i vaskeromsinnredningen og til å utnytte mulighetene det gir.

Kan du plassere vaskemaskinen og tørketrommelen ved siden av hverandre kan det være praktisk å montere en benkeplate over, slik at du får plass til å for eksempel brette klesvasken. Vi kan også bygge maskinene inn i et skap slik at de blir en del av innredningen.

Vi kan også sette vaskemaskin og tørketrommel i et skap oppå hverandre. Begge maskiner får stå på eget underlag og kan skjules med dører. I et høyskap ved siden av kan du få plass til tørkestativ, vaskemopp og strykebrett. På siden av høyskapet kan vi lage knagger for oppheng av håndduker.

Uansett hvilke behov og utfordringer du måtte ha, vil vi alltid hjelpe deg i å finne en løsning.

Bestill tegnetime

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Bærum kjøkkensenter

21 42 03 03

@ Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Grini næringspark 2
1361 Østerås

Gratis parkering utenfor

Se kart

Åpningstider

Man - ons: 10 - 18
Tors: 10 - 20
Fre: 10 - 17
Lør: 10 - 15

 

Alle våre kjøkken, bad og garderober leveres av Origo Interiør