Tegnetime

Vi tilbyr tegnetime i butikk eller hjemmebesøk med oppmåling. Våre konsulenter hjelper deg med å tegne ditt drømmekjøkken, bad eller garderobe. Ved hjemmebesøk tegner vi opp kjøkkenet etter å ha målt hjemme hos deg og snakket om løsninger, stil og materialer. 

Tegnetime

Før tegnetimen ber vi deg om å måle opp rommet slik at vi får tegnet opp mest mulig nøyaktig. Vi stiller deg de rette spørsmålene så vi får laget best mulig løsning for deg. Etter bestilling kommer vi hjem til deg for å kontrollmåle. Vi ser frem til besøket ditt!

Hjemmebesøk

Ved hjemmebesøk kommer vi hjem til deg og måler opp ditt kjøkken, bad eller garderobe. Deretter snakker vi om materialer, farger og løsninger. Vi lager deretter et forslag på innredning for deg som du kommer og ser på i butikken vår.

Våre standardfarger

Vi har hele 25 standardfarger. Under ser du våre 6 mest populære farger. De fleste finner en favoritt blant våre nøye utvalgte farger. Ønsker du en annen farge kan vi produsere kjøkken med akkurat den fargen du ønsker, selv om den ikke er i vårt standardsortiment. Vi finner din drømmefarge sammen.

S 0500 N
S 2002 Y
S 4005 Y 50 R
S 6502 B
S 7500 N
S 9000 N

Realiser dine planer

Bestill tegnetime eller hjemmebesøk

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Bærum kjøkkensenter

21 42 03 03

@ Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Grini næringspark 2
1361 Østerås

Gratis parkering utenfor

Se kart

Åpningstider

Man - ons: 10 - 18
Tors: 10 - 20
Fre: 10 - 17
Lør: 10 - 15

 

Alle våre kjøkken, bad og garderober leveres av Origo Interiør