Skip to main content
quooker

Quooker

Quooker er vannkranen som gir deg rent, kokende vann øyeblikkelig. Alt du trenger er tilgang til strøm og kaldt vann.

Quooker-kraner fås i forskjellige design og modeller slik at du kan velge den kranen som passer best til deg og ditt behov. Den kan monteres i de fleste vasker og benkeplater og passer både i nye og eldre kjøkken.

Med kaldt, varmt og 100 °C kokende vann fra samme kran gir Quooker deg mange nye muligheter, både når det gjelder tilberedning av kaffe, te, mat og rengjøring. Quooker er en enkel og sikker løsning til det moderne kjøkken som sparer deg for både tid, vann og strøm.

Tidsbesparende

Med en Quooker kan du gjennomføre de fleste gjøremål på kjøkkenet raskere enn tidligere. Med kokende vann rett fra springen får du lynrask kaffe og te, og du kan koke både pasta og ris med en gang. I tillegg kan du bruke det kokende vannet til å rengjøre skjærebrett, lasagnefat, smokker og andre ting både trygt, raskt og enkelt.

Miljøvennlig

En Quooker vil sørge for at du sparer vann fordi du kun tapper den mengden du skal bruke. I tillegg til redusert vannforbruk vil også strømforbruket ditt minskes. Med Quookeren bruker du mindre energi til å koke mindre vann.

Energieffektiv

En Quooker er energieffektiv. Takket være høyvakuum-isoleringen bruker den kun 10 W standby-energi. Det er omtrent det samme som en WiFi-router. I tillegg er varmetapet veldig lavt på grunn av den effektive isolasjonen. Med en Quooker vil du derfor spare både vann, strøm og penger.

Plassbesparende

Med en Quooker vil du få bedre plass på kjøkkenbenken da den kan erstatte både vannkoker og kaffekoker. I tillegg erstatter Quooker-kranen det gamle blandebatteriet og tar lite plass i underskapet.

quooker fleksibel
quooker gull
quooker kaffe

Kom innom vårt showroom

Vi hjelper deg gjerne med å finne det riktige produkter for deg. Kom innom vårt showroom i Grini Næringspark 2, hvor vi har et utvalg av kjøkkenmodeller, utstyr og tilbehør som du kan se, prøve og lære mer om. Vi finner en perfekt match for deg og ditt kjøkken.