Skip to main content
  • Kjøkken Herregård Eik

Kjøkken laget i beste kvalitet og håndverk

Ethvert kjøkken fra oss er unikt og personlig. Kjøkkenet er det mest brukte rommet i huset og et nytt kjøkken er en investering familien skal være fornøyd med i mange år fremover. Vi hjelper deg å finne ditt drømmekjøkken.

Hos Bærum Kjøkkensenter får du ikke bare et nytt kjøkken, men en skreddersydd og unik kjøkkenløsning med høy kvalitet - til en god pris.

Skreddersøm

Siden vi ikke “prefabrikerer” skrog og dører slik mange andre aktører gjør, kan du velge om skap eller skuffeseksjoner tli kjøkkenet ditt skal være 56,8 cm i stedet for 60 cm - uten pristillegg. Det samme gjelder høyder og dybder.

Kjøkken skreddersøm

Benkeplate til kjøkken og bad

En benkeplate er, sammen med kjøkkenet, en langtidsinvestering. Du skal se på den og bruke den hver dag i mange år fremover. Da er det fint med en partner som Bærum Kjøkkensenter som kan hjelpe deg å ta det riktige valget for deg og dine behov.

Kjøkken benkeplate

Smarte løsninger til kjøkken

Et godt kjøkken er et funksjonelt og smart kjøkken med gode løsnigner som forenkler hverdagen. Våre kjøkken kan utstyres med mange smarte løsninger, som hjørnskuffer, tandem-uttrekk, uttrekkbart strykebrett og mer.

smarte løsninger

Realiser dine kjøkkenplaner

Bestill tegnetime eller hjemmebesøk

Ofte stilte spørsmål om kjøkken

Hvor mye koster et kjøkken?

Velger du en komplett kjøkkenløsning med alt inkludert, havner de fleste kjøkken et sted mellom 200-300.000,- Da er alt inkludert med hvitevarer, benkeplater, vask og alt annet tilbehør som er naturlig i et nytt kjøkken. Vi kan selvfølgelig levere komplette løsninger fra 80.000,- og oppover. Her er det størrelsen på kjøkkenet og modellvalg som avgjør.

Hvilke størrelser har dere?

Vi får ofte dette spørsmålet, og det enkle svaret er: vi har alle størrelser! Innenfor rimelighetens grenser, så klart. Det vil si at vi kan lage skap i dybder eller bredder på 50 cm, 55 cm eller 57,8 cm. Du kan få helt på milimeteren den bredde, høyde eller dybde du ønsker. Dette er helt uten ekstra kostnad, og gjelder alle våre modeller.

Hvor lang leveringstid er det?

Alle våre kjøkken fra rimeligste modell og oppover lages alle på nøyaktig mål. Det betyr at vi trenger en produksjonstid på 3-6 uker avhengig av materiell og behandling kjøkkenfrontene skal ha. Vi tilpasser derfor leveringstiden i forhold til når du som kunde ønsker å få dette levert. Regn derfor med 4-7 uker leveringstid. Hvis du er usikker på akkurat når du ønsker å få kjøkkenet levert, så setter vi kjøkkenet på eget lager og kjører ut på kort varsel.

Må jeg måle opp kjøkkenet før jeg kommer?

For å planlegge og tegne kjøkkenet er vi avhengig av mål som er så nøyaktige som mulig. Hvis du er usikker på hvordan dette gjøres, kan vi med glede komme hjem til deg på forhånd for å sjekke dette helt kostnadsfritt. Hvis du tar mål selv vil vi alltid kontrollmåle hjemme hos deg før vi starter produksjon. Vi har og tar det ansvaret.

Hvor lang tid tar det å montere et kjøkken?

Selve monteringen av kjøkkenet tar ca 2 dager. Men før kjøkkenet kan monteres skal gammelt kjøkken rives, vegger skal males og nytt gulv skal legges. I tillegg vil du være avhengig av rørlegger og elektriker som skal forberede slik at alt ligger klart for å få best mulig resultat. Regn derfor med 1-3 uker fra prosessen starter til du kan ta i bruk kjøkkenet.

Hva legges i skreddersøm?

Det spørsmålet finnes det ikke noe kort svar på! Vi kan som ingen andre i vår bransje tilpasse skuffer og skap i høyde, bredde og dybde ned på millimeter nøyaktighet. I tillegg har vi eget lakkeringsanlegg som kan lage rundt 2500 forskjellige farger på innredningen. Her må jeg oppfordre deg til å komme til vårt showroom så kan vi forklare alt vi kan gjøre for at du får best mulig resultat på ditt drømmekjøkken.