Skip to main content
  • garderobeinnredning slagdør

Slagdørgarderobe

Gode oppbevaringsløsninger skaper et ryddig og organisert hjem. Bærum Kjøkkensenter leverer slagdørsgarderober som står i stil med ditt hjem, enten det måtte være til soverom, gang, bad eller kjøkken. Vi hjelper deg å tegne drømmegarderoben, og finner sammen den beste løsningen for ditt hjem. Vi skreddersyr garderoben slik at den både møter dine praktiske og dine estetiske behov.

Hvorfor velge slagdørsgarderobe?

En slagdørsgarderobe er både funksjonell og stilren. De hengslede dørene er enkle å åpne og gjør at man får full oversikt over alt innholdet, da dørene kan åpnes samtidig. Slike dører vil ta litt mer plass utover i rommet enn skyvedører, ettersom dørene åpnes utover. Til gjengjeld vil de kunne installeres på smale områder der det kun er plass til en dør.

Se eksempler på slagdørsgarderober her.

Valgmuligheter og design

Vi leverer slagdørsgarderober på mål, slik at du får utnyttet plassen maksimalt. Vi tilbyr også et bredt utvalg av design og materialer for å sikre at garderoben passer interiøret og stilen din. Dørene kan fås med en rekke ulike håndtak, eller uten håndtak slik at de glir mer inn i omgivelsene. Innredningen designes også etter egne mål og ønsker, slik at det passer perfekt til din bruk.

Design din helt egen slagdørsgarderobe

Kontakt oss i dag for å starte prosessen med å bygge din drømmegarderobe. Kom innom oss med en liste over dine ønsker, eller bestill hjemmebesøk, slik at vi sammen kan skape den beste garderobeløsningen for deg og ditt hjem.

Bestill tegnetime eller hjemmebesøk her.

Realiser dine planer

Bestill tegnetime eller hjemmebesøk

Bestill kjøkken tegnetime
Bestill kjøkken hjemmebesøk