Olje heltre benkeplate

Heltre er et levende og naturlig materiale. Benkeplaten skal tåle daglig bruk, og samtidig være fin å se på. Derfor trenger den også litt ekstra kjærlighet.

Eik barløsning i fin kontrast

Familien Aaslie tok i 2019 over et hus med kjøkken fra Bærum Kjøkkensenter. Kort tid etter overtakelse installerte de en halvøy for å utvide kjøkkenet og gjøre det mer sosialt.

Kvalitet

De fleste kjøkkenleverandører kan si de leverer kvalitet - men hva legger vi egentlig i “kvalitet”? Er det kvaliteten på materialet på kjøkkenet?

Vinkjeller

Denne flotte vinkjelleren er totalrenovert sammen med resten av den herskapelige villaen. Eier ønsket å bygge etter slik det var tidligere.

Herskapelig villa

Da den 800 m2 store villaen skulle totalrenoveres, ønsket kunden en helhetlig stil for boligen - fra stue til bad og vaskerom.

Det blå kjøkkenet

Denne kunden ønsket et skreddersydd kvalitetskjøkken i en selvvalgt blåfarge.

Hvilken benkeplate skal du velge?

En benkeplate kan virkelig gjøre et kjøkken. Den har stor betydning for kjøkkenets utseende, og kan være et fokuspunkt i rommet. Samtidig er benkeplaten den delen av kjøkkenet som er utsatt for størst belastning.

Nytt kjøkken uten å pusse opp alt? Her er våre 7 beste tips

Et nytt kjøkken kan være en stor investering. Det skal være praktisk, funksjonelt, og vare i 20-30 år. Men, trender kommer og går, og plutselig kan du føle at kjøkkenet er litt utdatert, kjedelig eller ikke lenger står i stil med resten av huset.

5 tips for små kjøkken - få mer plass

Vi vet at skapplass er noe av det viktigste når man skal kjøpe et nytt kjøkken. Det er desto viktigere om du har et lite kjøkken. Vi har svært god erfaring med å planlegge kjøkken også for de som trenger ekstra smarte løsninger.

Veien til nytt kjøkken - her er hva du må huske på

Å pusse opp kjøkkenet kan være en større prosess enn mange ser for seg, og da er det viktig å være godt forberedt. Vi skal ta for oss viktige punkter du må huske på når du skal bytte ut kjøkkenet.

Realiser dine planer

Bestill tegnetime eller hjemmebesøk

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Bærum kjøkkensenter

21 42 03 03

@ Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Grini næringspark 2
1361 Østerås

Gratis parkering utenfor

Se kart

Åpningstider

Man - ons: 10 - 18
Tors: 10 - 20
Fre: 10 - 17
Lør: 10 - 15

 

Alle våre kjøkken, bad og garderober leveres av Origo Interiør