Skip to main content

Inspirasjon

Kjøkken, bad og garderobe

Skal du i gang med oppussing av kjøkken, bad eller garderobe? Få inspirasjon og nyttige tips i vår inspirasjonsblogg. Drøm deg bort i gjennomført stil på alt fra bad og kjøkken til garderobe og stuemøbler.

Maskulin totalrenovering

Interiørarkitekt KatrineK forvandlet eiers drømmer til virkelighet i denne maskuline og gjennomførte leiligheten.

De 6 typer kjøkkenformer

Man kan si at det finnes seks typer kjøkkenformer. Alle har sine fordeler og ulemper, noe det kan være viktig å tenke over når du skal pusse opp kjøkkenet. Les om de forskjellige typene kjøkkenformer her.

Kjøkkeninnredning - Få god arbeidsflyt på kjøkkenet

Det er mye å tenke på når man skal bygge nytt kjøkken. Hos Bærum Kjøkkensenter får du en kunnskapsrik konsulent som hjelper deg gjennom prosessen. Her er tingene du må ta hensyn til for å skape god arbeidsflyt.

Tidløse kjøkkentrender

Trender kan komme og gå, men når det kommer til kjøkken så vil du helst unngå å føle at det er utdatert etter et par år. Vi ser på smarte, flotte og spennende kjøkkenløsninger som vil vare i hele kjøkkenets levetid.

10 grunner til å velge Bærum Kjøkkensenter

Bærum Kjøkkensenter fyller 10 år i år, og deler med det en liste over 10 grunner til å velge Bærum Kjøkkensenter når du skal oppgradere ditt kjøkken, bad eller garderobe.

Vi fyller 10 år og inviterer til trygge tegnetimer

I år fyller Bærum Kjøkkensenter 10 år. 2020 har blitt litt annerledes enn hva vi trodde, av åpenbare grunner, men vi er glade for at vi har hatt muligheten til å holde åpent underveis. En av våre største utfordringer som kjøkkenleverandør i denne krisen er selve grunnlaget for en bestilling hos oss - tegnetimen.

Olje heltre benkeplate

Heltre er et levende og naturlig materiale. Benkeplaten skal tåle daglig bruk, og samtidig være fin å se på. Derfor trenger den også litt ekstra kjærlighet.

Eik barløsning i fin kontrast

Familien Aaslie tok i 2019 over et hus med kjøkken fra Bærum Kjøkkensenter. Kort tid etter overtakelse installerte de en halvøy for å utvide kjøkkenet og gjøre det mer sosialt.

Kvalitet

De fleste kjøkkenleverandører kan si de leverer kvalitet - men hva legger vi egentlig i “kvalitet”? Er det kvaliteten på materialet på kjøkkenet?

Vinkjeller

Denne flotte vinkjelleren er totalrenovert sammen med resten av den herskapelige villaen. Eier ønsket å bygge etter slik det var tidligere.

Realiser dine planer

Bestill tegnetime eller hjemmebesøk

Bestill kjøkken tegnetime
Bestill kjøkken hjemmebesøk