Skip to main content

Om oss

Et hvert kjøkken fra oss er unikt og personlig. Vi hjelper deg å finne ditt drømmekjøkken og skreddersyr din kjøkkenløsning. Våre erfarne konsulenter tilbyr markedets bredeste sortiment innen kjøkken, bad og garderobeinnredning.

Bred erfaring og kunnskap

Med 20-25 års erfaring fra både produksjon og salg, kan man trygt si at vi kjenner bransjen. Vi kjenner kundens behov og har basert på vår erfaring, bygget opp et sortiment som vi vet dekker de fleste ønsker en kunde måtte ha.

Om kjøkkenbransjen

Kjøkkenbransjen generelt blir mer og mer industrialisert. Store enheter jobber på samlebånd og leverer etter gitte standarder. Kjøkken leveres i «flatpakke-løsninger». Noen aktører gir inntrykk av å levere skreddersydde kjøkken, ved å selge ferdig sammensatte skrog og tilby et bredere sortiment. I realiteten er dette omtrent det samme som «flatpakkekjøkken», bortsett fra at «prefabrikerte» deler hentes og settes sammen i montasjefabrikken før varen leveres til kunden.

Skreddersøm og full fleksibilitet skiller Origo fra andre kjøkkenleverandører

Alle kjøkken og deler Origo leverer er håndlaget. Hvert kjøkken hos oss blir produsert med håndverk og presisjon i sentrum. Vi har også standardbredder, dybder og høyder på våre produkter, men da vi ikke «prefabrikerer» skrog og dører, kan kunden velge om skap eller skuffeseksjoner skal være 56,8cm istedenfor 60cm – og dette uten noe pristillegg. Det samme gjelder også spesialhøyder og dybder.
På materialsiden kan vi matche alle frontfarger, enten de er malt eller utført i ren tre. Det finnes selvsagt andre aktører som produserer på denne måten, men da er prisen en helt annen!

Norsk design og gode priser

Produksjonen foregår i Sarajevo (Bosnia), hvor det har blitt produsert kjøkken, bad og garderobeinnredning i 20 år. Fabrikken fikk et nytt produksjonsanlegg i 2009, og leverer i dag til Sveits, Hellas og siden år 2005 til Norge.
Råvarene til våre kjøkkenskrog, skuffesystemer og dører kommer i hovedsak fra anerkjente leverandører i Østerrike og Tyskland.