Skip to main content

Walk-In Closet

Funksjonelle garderobeløsninger skaper et ryddig og organisert hjem. Bærum Kjøkkensenter leverer Walk-In Closet akkurat slik du ønsker det designet. Vi hjelper deg å tegne drømmegarderoben, og finner sammen den beste løsningen for dine behov og ditt hjem. Vi skreddersyr garderoben slik at den både møter dine praktiske og dine estetiske behov.

Hvorfor velge Walk-In Closet?

Drømmer du om et Walk-In Closet? Et Walk-In Closet er både et luksuriøst og elegant innslag i hjemmet, men er også svært praktisk. Det betyr i sin enkelthet et skap du kan gå inn i, og består av ulike oppbevaringsløsninger for klær, sko og annet tilbehør. Et Walk-In Closet kan gi orden og system i en travel hverdag, og vil gjøre det lett å få oversikt over klærne dine. Soverommet vil også fremstå som mer ryddig, da du får klærne på et helt eget rom.

Valgmuligheter og design

Et Walk-In Closet kan designes på en rekke ulike måter, slik at det både kan passe deg som har noen få kvadratmeter til rådighet, eller deg som har et helt rom. Velg mellom ulike materialer og skapdører - interiøret i Walk- In Closetet kan settes sammen akkurat slik du ønsker. Her kan du kombinere skap, hyller og skuffer i ulike størrelser og former slik at det passer dine behov.

Se eksempler på Walk-In Closet her. 

Design ditt helt eget Walk-In Closet

Kontakt oss i dag for å starte prosessen med å bygge din drømmegarderobe. Kom innom oss med en liste over dine ønsker, eller bestill hjemmebesøk, slik at vi sammen kan skape den beste garderobeløsningen for deg og ditt hjem.

Bestill tegnetime eller hjemmebesøk her.

Realiser dine planer

Bestill tegnetime eller hjemmebesøk

Bestill kjøkken tegnetime
Bestill kjøkken hjemmebesøk