Skip to main content
  • skyvedørsgarderobe

Skyvedørsgarderobe

Gode oppbevaringsløsninger skaper et ryddig og organisert hjem. Bærum Kjøkkensenter leverer skyvedørsgarderober som står i stil med ditt bad og kjøkken for en helhetlig finish. Vi hjelper deg å tegne drømmegarderoben og har mange gode løsninger for ditt hjem. Skreddersydd garderobe til dine behov gjør hverdagen enklere.

Hvorfor velge skyvedørsgarderobe?

Skyvedører er både plassbesparende og elegant. De ruller lett og stille, er flotte å se på, og kan leveres i mange forskjellige farger og uttrykk. Vi leverer skyvedørsgarderobe på mål, slik at du får utnyttet all skapplass du trenger.

Se eksempler på skyvedørsgarderobe her.

Produktet er praktisk der man ikke har stor plass, siden dørene ikke tar noe plass utover i rommet slik slagdører gjør. Store speiloverflater gjør i tillegg at rommet føles større.

Valgmuligheter og design

Du kan velge mellom materialer som treverk, aluminium og speiloverflater. Dørene kan tilpasses til å matche interiøret og stilen din - og slik sett være både praktiske og lekre å se på. Skyvedører passer til alle rom og kan brukes til å skjule vaskemaskin og tørketrommel, samle yttertøy i gangen eller organisere klesskapet. De kan også fungere som romdelere og skape soner i hjemmet som kan skilles av ved behov.

Skyvedørsgarderobe på mål

Er du ute etter skyvedørsgarderobe, kan vi levere både dører og innredning etter eget ønske. Selvsagt helt etter dine mål, slik at det passer perfekt inn hos deg. Vi bygger også innredningen på mål. Dermed får du utnyttet plassen på best mulig måte. 

Design din skyvedørsgarderobe

Kontakt oss i dag for å starte prosessen med å bygge din drømmegarderobe. Ta med en liste over ting du ønsker å ha plass til, slik at vi sammen kan skape gode løsninger for oppbevaring. 

Bestill tegnetime eller hjemmebesøk her.

Realiser dine planer

Bestill tegnetime eller hjemmebesøk

Bestill kjøkken tegnetime
Bestill kjøkken hjemmebesøk