Skip to main content

Garderobeinnredning

Drømmer du om en garderobe som har plass til å faktisk få hengt opp alle skjortene og kjolene i huset? Eller hva med en egen plass til alle skoene i gangen? Hos oss får du skreddersydd garderobeinnredning som vil fylle dine behov.

Med skreddersydd garderobeinnredning fra Bærum Kjøkkensenter får du:

  • Mer hengeplass
  • Tilpasset ditt hjem - på millimeteren
  • Utnyttet skråtak og andre spesielle tilpasninger
  • En garderobe i høy kvalitet

Garderobe og oppbevaring til alle behov

Vi leverer alle typer garderobeløsninger; skyvedørsgarderobe, slagdørsgarderobe og walk-in closet. Enten du trenger ny garderobeinnredning på soverommet, i boden eller i gangen har vi løsningen for deg.

Vi leverer garderobeløsninger på mål, noe som vil si at vi ikke produserer skapene på forhånd. Derfor kan du få akkurat den bredden eller dybden på skapet som du ønsker - uten at det koster noe ekstra.

Valgfrihet i garderobeinnredning

Du får se din garderobeløsning i vårt 3D-tegneprogram og få muligheten til å velge i markedets bredeste sortiment av materialer, modeller og farger. Vi har noe for alle, enten du bare ønsker å få ting ut av veien, eller om du ønsker en stilren løsning som glir perfekt inn i interiøret.

Vi leverer skreddersydde løsninger av høy kvalitet til alle typer rom. Du får en løsning som er både funksjonell og fin å se på.

Garderobe til soverom

Soverommet er et sted for å lade batteriene. Da ønsker du ikke mye rot rundt deg. Ønsker du en lukket garderobe for å holde ting ute av syne? Eller ønsker du kanskje en følelse av walk-in closet med åpen garderobe? Uansett hva du ser for deg, får du en garderobe du får plass til alt i, og som er fin å se på.

En garderobe er ikke lenger bare et klesskap du setter inntil veggen - det er en del av interiøret. Derfor er det så fint å få skreddersydde garderobeløsninger, fordi de passer perfekt til rommet og fyller akkurat dine behov.

Med en garderobe fra Bærum Kjøkkensenter trenger du ikke tilpasse deg garderoben, den er nemlig tilpasset deg. Få en garderobe som endelig har nok hengeplass, eller som har flere skuffer enn hyller. Hos oss får du et hav av muligheter.

Garderobe til entré, gang og bod

Det er deilig å ha en ordentlig garderobe i entréen hjemme, slik at du slipper å ha sko, sekker og yttertøy liggende slengt på gulvet. Gangen kan være et kaos. I en garderobeløsning fra Bærum Kjøkkensenter får alt sin plass, og gangen blir en fryd å gå gjennom.

Vi leverer geniale oppbevaringsløsninger og garderober til entré, gang, bod, vaskerom - you name it! La fotballutstyret få sin dedikerte plass, og kanskje alle i huset skal ha hver sin lille garderobe?

Få orden på fottøyet med smarte skoskap eller skohyller, og bygg garderoben fra gulv til tak for å utnytte plassen. Vi skreddersyr alle våre garderober til ditt hjem slik at du får utnyttet plassen maksimalt.

Smart garderobeinnredning

Uansett om du har stor eller liten plass, er vi sikre på at vi finner en god løsning for deg. Hos oss sier vi at det ikke finnes noen utfordringer. Vi har vært borti det meste før, og finner raskt løsninger der våre kunder bare ser problemer. Få unna rotet med en smart garderobeløsning fra oss!