Skip to main content

5 tips for små kjøkken - få mer plass

Vi vet at skapplass er noe av det viktigste når man skal kjøpe et nytt kjøkken. Det er desto viktigere om du har et lite kjøkken. Vi har svært god erfaring med å planlegge kjøkken også for de som trenger ekstra smarte løsninger.

 Her er noen smarte løsninger for deg med lite kjøkken:

1. Større kjøkkenskap

Vi lager alle våre kjøkken på spesialmål. Det er derfor ingen problem for oss å lage skrogene både dypere og høyere, akkurat så stort eller lite som du har plass til. Du kan få utrolig mye mer plass med noen centimeter til.

Leiligheter med flere nivåer og kriker og kroker synes vi er spennende å jobbe med, for her er det mange muligheter for oppbevaring vi kan bygge for deg.

2. Bygg helt opp til taket

Utnytt hele høyden på rommet og bygg overskap og høyskap helt opp i taket. En liten krakk hjelper deg å nå opp om det blir høyt. Å bygge helt opp i taket gir ikke bare mer plass, men du slipper også at støv samler seg på overskapene.

Plan Inframe1

3. Skuffer og smarte løsninger i skapene

Vektor eik7

Skuffer er mye mer effektivt enn skap med hyller. Det er fordi du enkelt får utnyttet hele dybden i skapet samtidig som du har full oversikt. Vi bruker kun den beste kvaliteten i våre skuffer, slik at du kan stole på at de tåler kjøkkenmaskina eller det fine serviset.

Vi har mange smarte løsninger til hjørner. Her kan du få skuffer som kan trekkes ut diagonalt, karusell som kan snurres 360 grader, eller hyller som kan trekkes helt ut.

Høyuttrekksskap gjør alt i skapet lett tilgjengelig. I stedet for en svingdør, drar du hele hylleseksjonen ut, slik at du enkelt kan sette ting inn og ut i en god arbeidshøyde. Vi har også tandem-uttrekk for høyskap, som vil si at du har hyller både i skapet og i døren. Når du åpner døren, trekkes hyllene i skapet ut og alt blir enklere å nå.

tandemskuff

4. Skjærefjøl over vasken

Noen ganger trenger man litt ekstra benkeplass. Vi har skjærefjøler som kan legges over vasken slik at du raskt får 60 cm mer benkeplass ved behov. Enkelt og greit!

5. Sokkelskuffer

Et siste tips er å utnytte plassen ved gulvet. Sokkelskuffer utnytter plassen som hos mange er tom og unyttig. Her har du mye ekstra lagringsplass.

Det var 5 enkle tips til hvordan du kan få mer skapplass på et lite kjøkken. Vi har enda flere smarte løsninger enn vi har presentert her. Kom innom vårt showroom og la oss vise deg - vi holder til i Grini Næringspark 2, 1361 Østerås.

HVEM AV TIPSENE LIKTE DU BEST?
1
2
3
4
5

Realiser dine planer

Bestill tegnetime eller hjemmebesøk

Bestill kjøkken tegnetime
Bestill kjøkken hjemmebesøk