Skip to main content

Herskapelig villa

Da den 800 m2 store villaen skulle totalrenoveres, ønsket kunden en helhetlig stil for boligen - fra stue til bad og vaskerom. Dette gir et eksklusivt preg og den romslige boligen får et herskapelig uttrykk. 

Hvert rom har fått skreddersydd innredning fra Bærum Kjøkkensenter i modell Edel Inframe i malt farge lys grå NCS 2002-Y. Under kan du se bilder fra kjøkken, soverom, garderobe, stue og bad.

Kjøkkenet

Kjøkkenet er i vår tidløse, klassiske modell Edel Inframe. Den fantastiske benkeplaten er i steinkompositt fra Silestone i Eternal Calacatta Gold.

Sittebenken og oppbevaringen har benkeplate i massiv hvitoljet eik.

Benkeplaten har et marmor-aktig uttrykk og gir et eksklusivt preg på kjøkkenet. Benkeventilator fra Bora frigjør plass over benken og sørger for lite distraksjoner fra den klassiske stilen.

Hvitevarene er fra Miele og kjøl/frys fra Liebher. 

Soverom

De store, flotte soverommene har fått måltilpassede senger, nattbord, speil og garderobeskap. Egen walk-in garderobe har fått en myk overgang med skap på begge sider av inngangen.

Ved å bruke samme modell på interiøret gjennom hele villaen skapes en unik atmosfære av harmoni og eleganse.

Bad

Badet er også innredet med Edel Inframe. Servantplaten er i Marmor Carrara, med underlimte porselenvasker. Du finner innfelte LEDstrips i sidene mot speilet. 

Skreddersydd baderomsinnredning sørger for å dekke forskjellige behov. Over speilet er det mer oppbevaringsplass opp mot taket. Servantplate i marmor matcher flisene og skaper et helhetlig uttrykk.

Stue

TV-stuen er innredet med skreddersydd med hyllesystemer for TV, konsoller og bøker, med skjulte LEDstrips. Her blir alt rotet gjemt unna og du kan vise frem fine eiendeler.

Trenger du hjelp til å skape ditt drømmehjem? Vi hjelper deg med valg av materialer, farger og modeller for å finne ditt uttrykk.

Realiser dine planer

Bestill tegnetime eller hjemmebesøk

Bestill kjøkken tegnetime
Bestill kjøkken hjemmebesøk