Maskulin totalrenovering

Interiørarkitekt KatrineK forvandlet eiers drømmer til virkelighet i denne maskuline og gjennomførte leiligheten.

Da denne kunden tok over leiligheten på Aker Brygge, var den et hvitt lerret: kjedelig og upersonlig. Interiørarkitekt KatrineK forvandlet eiers drømmer til virkelighet i denne maskuline og gjennomførte leiligheten.

Leiligheten ble totalrenovert fra gulv til tak. Sort, grått og kjølige toner varmes opp av innslag av rust og brun i interiøret.

Skreddersydd innredning

Bærum Kjøkkensenter har levert kjøkken, oppbevaringsmøbler, kontor og garderobe til denne kunden, i samarbeid med KatrineK. Her er hver eneste centimeter utnyttet og skreddersydd til eieren, som gikk fra 650 m2 enebolig til denne leiligheten på ca 100 m2. Da er det ekstra viktig å finne gode løsninger.

Fra gang til egen sone

Den lange gangen var romslig, men ubrukt. Nå er det en egen sone mellom inngang og stue som er både praktisk og lekker å se på. Den inviterer inn og gir en smakebit på resten av leiligheten. Innfelte lys lyser opp hyllene og pulten. 

Kontorplassen på hjørnet avsluttes med et vitrineskap inn mot kjøkkenet, og skaper en luksuriøs hotell-følelse. Oppbevarings- og kontorinnredningen er i samme materiale og farge som benyttes på kjøkkenet og garderobene.

Sort kjøkken med spennende innslag

Kjøkkenet består av høyskap og benkeskap. Det er utstyrt med topp, integrerte hvitevarer og vinskap. Håndtakene er fra Lovehandles.

“Benkeplaten i kompositt har varme spett i rustfarge som myker opp det mørke og maskuline kjøkkenet” 

Interiørarkitekt KatrineK

Speilet på kjøkkenet bak Quooker-kranen gir bedre kontakt mellom spisestue og kjøkken. Det skaper spennende refleksjoner og romfølelse. KatrineK har også valgt speil i taket i gangen for å gi en illusjon om større rom. Og ikke minst så skaper det en kontrast til de ellers matte overflatene.

Alkoven

Bak kjøkkenet finner vi en alkove som kan skjermes fra resten av leiligheten med smijernsdører og smart plassering av motorisert solskjerming. Den åpne løsningen fra kjøkkenet og ut til alkoven gir kjøkkenet dagslys.

Luksus-soverom med plassbygde garderober

Soverommene har plassbygde garderober i samme utførelse. Hovedsoverommet har også eget, skjermet hjemmekontor. Mørke og kjølige toner preger interiøret også her, men mykes opp av velurteppe på gulvet og en myk sengegavl i et rustikk stoff.

Totalrenoveringen har gitt kunden et hjem skreddersydd etter deres ønsker og behov, og med maksimal utnyttelse av rom og plass.

Hvordan er det å jobbe med interiørarkitekt?

Å jobbe med interiørarkitekt når du skal renovere sørger for en gjennomført helhet i sluttresultatet. Samtidig vil du selv være godt involvert i prosessen.

KatrineK forteller at hun starter med en “mulighetsstudie” for å se på forskjellige løsninger og kjappe skisser, hvor man blir enig om en overordnet løsning kunden vil gå for. Her vil en interiørarkitekt kunne omdanne tanker og visjoner til konkrete fargevalg, materialer og sammensetninger.

Deretter tar man rom for rom, ned i detaljer. Først en innrednings- og møbleringsplan, deretter plan for belysning og elektro. Hun forteller at hun hele tiden får feedback fra kunden for å sikre at man er på riktig vei.

Realiser dine planer

Bestill tegnetime eller hjemmebesøk

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Bærum kjøkkensenter

21 42 03 03

@ Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Grini næringspark 2
1361 Østerås

Like utenfor Oslo
Gratis parkering utenfor

Se kart

Åpningstider

 • Man - Ons:

  10-18

 • Tor:

  10-20

 • Fredag:

  10-17

 • Lørdag:

  10-15

 • Søndag:

  Stengt

Alle våre kjøkken, bad og garderober leveres av Origo Interiør

Origo Interiør