Våre kjøkkenmodeller

Herregård

Dette er kjøkkenet som aldri går av moten. Kombinasjonen fasettskåret heltre list og laminat overflate

Inframe

INFRAME kjøkken er en tidløs klassiker som fremhever Origos håndverksmessige kvalitet. Frontene er produsert i 22mm eik.

Design

Dette er kjøkkenet som aldri går av moten. Kombinasjonen fasettskåret heltre list og laminat overflate, gir et slitesterkt kjøkken som varer år etter år.

Zenit

Zenit er en stilsikker innredning med innfreste håndtak som gir kjøkkenet et moderne uttrykk og følelesen av godt håndverk. Denne modellen leveres i alle farger.

Signatur

SIGNATUR er ett moderne kjøkken uten håndtak. Designet er stilrent og gjør kjøkkenet ganske enkelt perfekt.

Vektor

VEKTOR er et designkonsept som tenker nytt rundt det håndtaksløse kjøkkenet. Designet er minimalistisk og tidløst med sine enkle rette håndtakspor.

Fasett

FASETT MALT er en flott og tidløs klassiker med fine fasettkanter som gir rommet et naturlig og mykt preg.

Plan

PLAN er en fleksibel kjøkkenmodell som kan gis mange uttrekk, og dermed skape et spennende rom.

Ramme

RAMME MALT er et tidløst og stilrent kjøkken. Frontene er produsert i MDF-møbelplate og har en enkel og diskret profiljering som fremhever de stramme linjene. Med rene linjer og diskrè fyllinger er RAMME MALT din arena for en frodig utfoldelse.

Sans

SANS malt eik. Malt eik gir en overflate som oser kvalitet og håndverk. Med klassiske skarpe profiler og enkel utforming vil dette kjøkkenet passe i et hvert hjem med SANS for kvalitet.

Bærum kjøkkensenter

21 42 03 03

@ Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Grini næringspark 2
1361 Østerås

Se kart

Følg oss

Alle våre kjøkken, bad og garderober leveres av Origo Interiør