Skip to main content

Miele oppvaskmaskiner

Mieles oppvaskmaskiner er tilgjengelige i ulike modeller, høyder og bredder som gjør at du alltid får den optimale løsningen for ditt kjøkken.

Miele tilbyr fire ulike modeller av oppvaskmaskiner: frittstående oppvaskmaskiner, oppvaskmaskin for plassering under benk, integrerte oppvaskmaskiner og fullintegrerte oppvaskmaskiner. Velg modellen som gir deg mest mulig komfort og designharmoni i kjøkkenet.

I Mieles oppvaskmaskiner får alltid ulike typer servise og bestikk trygt plass takket være de mange mulighetene vi har for kurvinnredning.

Riedel, produsent og designer av vinglass, anbefaler Mieles oppvaskmaskiner til å vaske vinglass. Selv de mest tynne, skjøre og eksklusive glassene vaskes skånsomt og trygt i Mieles oppvaskmaskiner.

Få et fremragende rengjøringsresultat og maksimal betjeningsfrihet med vår innovasjon automatisk dosering med integrert Powerdisk - AutoDos.

Med en oppvaksmaksin fra Miele får du en maskin som passer perfekt inn på ditt kjøkken. I tillegg kan du være sikker på at du enkelt og komfortabelt får et skinnende rent resultat med våre innovative funksjoner.

EcoPower-teknologi

Innovativ vanntilførsel for vannbesparende oppvask. I ECO-programmet er vannforbruket redusert til 8,9 liter. Dette gjør at man trenger mindre energi til oppvarming – og du drar nytte av en energieffektiv oppvaskmaskin.

Knock2open

Miele Knock2open er den perfekte løsningen for kjøkkendesign uten håndtak. Bank to ganger på fronten så vil døren automatisk åpne seg 10 cm med en raffinert åpningsmekanisme. En komfort som du kan la deg begeistre av hver dag.

SensorDry

Optimal tørking med mindre energi. Med SensorDry får du lavt energiforbruk og korte programtider ved konstant høyt tørkenivå. I tillegg slipper du kondensdråper på kjøkkeninnredningen. 

Miele@Home

Ha alltid tilgang på husholdningsproduktene dine med Miele@Home. Med spesialutviklede funksjoner, mobilstyring og en ny nettverksteknologi gir Miele@Home deg enda mer frihet og en mer effektiv og miljøvennlig hverdag. 

Et utvalg Miele oppvaskmaskiner vi fører:

Miele - G 5288

Fullintegrert XXL-oppvaskmaskin for optimale tørkeresultater - G 5288 SCVi XXL Excellence

Nøkkelinfo
  • Optimale resultater på under én time med programmet QuickPowerWash
  • Innovativt design og høy komfort – 3D MultiFlex-skuff
  • Friskvannsoppvaskmaskin – fra 6,00 l liter på Automatic-programmet
  • Fleksibelt og sikkert plassert – ExtraComfort-kurvdesign
  • I tillegg kan du spare opptil 50 % strøm med varmtvannstilkobling
Miele G 7279

Fullintegrert XXL-oppvaskmaskin med 3D MultiFlex-skuff for høy komfort - G 7279 SCVi XXL Excellence

Nøkkelinfo
Miele - G 7975

Fullintegrert XXL-oppvaskmaskin med automatisk dosering - G 7975 SCVi XXL AutoDos K2O

Nøkkelinfo

Kom innom vårt showroom

Som du ser, har du mange valgmuligheter når det kommer til hvitevarer. Vi hjelper deg gjerne med å finne det riktige produkter for deg. Kom innom vårt showroom i Grini Næringspark 2, hvor vi har et utvalg av Miele-produkter som du kan se, prøve og lære mer om. Vi finner en perfekt match for deg og ditt kjøkken.