Skip to main content

Miele stekeovner

Mieles stekeovner kommer i ulike varianter - vi fører et bredt utvalg. Vi hjelper deg å finne en stekeovn som passer deg og dine behov, enten du ønsker en komfyr med separat platetopp, innebygd mikrobølgeovn eller andre spennende løsninger. Opplev en forenklet hverdag med Mieles smarte løsninger. 

Funksjoner

Mieles stekeovner bygger på innovativ teknologi og er utstyrt med en rekke smarte funksjoner som bidrar til å forenkle matlagingen. Nøyaktig timer, automatiske program, modus for ekstra saftige og sprø resultat og pyrolysesystem er bare noen av funksjonene som gjør at du sparer tid på kjøkkenet uten at det går ut over kvaliteten på det du lager. Tvert i mot vil du oppleve at Mieles smarte funksjoner forbedrer resultatene. 

Design 

I tillegg til å være brukervennlige, leveres stekeovnene i ulike lekre design som står i stil med resten av kjøkkenet ditt. Enten du ønsker en stekeovn som er klassisk og minimalistisk, eller en modell som utmerker seg med glass eller rustfritt stål. Betjeningselementene har også noe for enhver smak: Et stort touchdisplay, senkbare dreiebrytere eller sensortaster for valg av innstillinger.

Hvert produkt er unikt

Tilsett fuktighet i forskjellige driftsfunksjoner. Skjult bak en jevn og god stekeskorpe får kjøttet da alltid en mør og saftig innside, mens brød og rundstykker alltid blir luftige og lette med en optimal gyllenbrun farge. 

TasteControl

For at maten i stekeovnen ikke skal stekes videre, kan ovnsrommet kjøles helt ned etter tilberedningen. Eller du kan holde maten varm ved serveringsklar temperatur. For å gjøre dette åpnes og lukkes døren motorisk. 

Trådløst steketermometer

Tilberedning iht. kjernetemperatur gir de beste resultatene: Med det patenterte trådløse steketermometeret til Miele tilbereder du kjøtt, fisk og fugl med nøyaktig temperatur. 

FoodView

Hold øye med maten i stekeovnen – også når du befinner deg et annet sted: Via et kamera som er integrert i taket i ovnsrommet, kan du se maten i ovnen på en smarttelefon eller nettbrett. 

Et utvalg Miele-stekeovner vi fører:

Miele H2860 BP

Stekeovn med timer, XL-ovnsrom og pyrolyse - H2860 BP

Nøkkelinfo
  • 7-segments display med senkbare brytere – EasyControl
  • Superenkel rengjøring – Pyrolyse-alternativ
  • God plass og fleksibilitet – 76 l ovnsromvolum på 5 rillehøyder
  • Beskytter mot forbrenning med kald front
Miele - H 7262 BP

Stekeovn med klartekstdisplay, steketermometer og pyrolyse - H7262 BP

Nøkkelinfo
Miele - H 7860 BP

Stekeovn i perfekt kombinerbar design med steketermometer og BrilliantLight - H 7860 BP

Nøkkelinfo
Miele - DGC 7640

Kombidampovn XL for dampovn, baking, steking med steketermometer + tilberedn. av hel meny - DGC 7640

Nøkkelinfo
  • Kom innom vårt showroom

    Som du ser, har du mange valgmuligheter når det kommer til hvitevarer. Vi hjelper deg gjerne med å finne det riktige produkter for deg. Kom innom vårt showroom i Grini Næringspark 2, hvor vi har et utvalg av Miele-produkter som du kan se, prøve og lære mer om. Vi finner en perfekt match for deg og ditt kjøkken.