Skip to main content

Skreddersydd baderomsinnredning

Bad tilpasset dine behov

Alle familier er forskjellige og har forskjellige behov. Er alle på badet samtidig om morgenen og kjemper om plassen kan det være lurt med to vasker. Går vaskemaskinen ofte kan det være lurt med sorteringsløsning av skittentøy. Vi løser disse utfordringene hver dag.

Etter å ha snakket med deg og avdekket dine behov og ønsker går vi i gang med tegning og planlegging av innredning. Vi tegner i et 3D-program slik at du får se hvordan badet ditt vil se ut, og vi gir oss ikke før du er fornøyd. Når vi har tegnet ferdig drømmebadet sender vi tegningen til produksjon, som skaper ditt nye bad med høy presisjon og kvalitet.

Innredning på spesialmål

Siden vi ikke har ferdigproduserte skap og hyller, kan du få innredningen nøyaktig som du selv vil. Du er ikke nødt til å velge mellom 40 eller 60 cm, du kan få 56,4 cm om det er det du har plass til. Alt av skap, hyller, skuffer og vask lages på mål.

Dette skaper selvsagt store muligheter du kanskje ikke visste du hadde. Kom innom og ta en prat med oss, så kan det hende vi finner en løsning du ikke visste du verken kunne få eller trengte.

Realiser dine planer

Bestill tegnetime eller hjemmebesøk