Store valgmuligheter

Baderomsinnredning fra Bærum Kjøkkensenter er unikt. Her velger du ikke ut i fra standardmodeller. Du velger farge, materiale og stil, og deretter er det opp til deg hva du ønsker av innredning og løsninger.

Farger og materialer

Vi kan matche alle farger på våre skrog og dører, enten de er malt eller utført i tre. Alle typer håndtak, om du ønsker svart, knotter, skinn eller innfreste (håndtaksløst) får du også. Vi bruker anerkjente underleverandører på dette, som sikrer prikken på i-en på badet.

Innredning på spesialmål

Store valgmuligheter gjelder ikke bare utseende og materiale, men også høyde, lengde, dybde osv. Vi produserer etter dine behov, om du er lav eller høy, trenger mange skuffer, ønsker glasshyller, mye skapplass eller åpne skap. Mulighetene er utallige.

Det vil si at du kan få skap som er 53,4 cm brede, 177 cm høye og 33 cm dype, hvis det er det du ønsker. Vi produserer alt på spesialmål uten tillegg i pris. Det er fordi vi ikke har noen prefabrikerte skrog, alt blir laget etter at din bestilling er sendt til fabrikken.

Dette skaper selvsagt store muligheter du kanskje ikke visste du hadde. Kom innom og ta en prat med oss, så kan det hende vi finner en løsning du ikke visste du verken kunne få eller trengte.

Realiser dine planer

Bestill tegnetime eller hjemmebesøk

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Bærum kjøkkensenter

21 42 03 03

@ Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Grini næringspark 2
1361 Østerås

Like utenfor Oslo
Gratis parkering utenfor

Se kart

Åpningstider

 • Man - Ons:

  10-18

 • Tor:

  10-20

 • Fredag:

  10-17

 • Lørdag:

  10-15

 • Søndag:

  Stengt

Alle våre kjøkken, bad og garderober leveres av Origo Interiør

Origo Interiør