Skip to main content

Utstillingskjøkken og hvitevarer fra Bærum Kjøkkensenter

Vi utvikler stadig nye kjøkkenmodeller, og skifter derfor også ut utstillingskjøkken i butikken vår med jevne og ujevne mellomrom. Det gir deg muligheten til et svært godt kupp. Utstillingskjøkken kan du nemlig få til høyt rabatterte priser, inkludert benkeplate og vask. Du kan velge å kjøpe hvitevarene også, eller benytte de du har selv.

Trenger du å gjøre noen tilpasninger for å få kjøkkenet til å passe i ditt hjem hjelper vi deg gjerne med det, og gir 50% rabatt på alle ekstra skap du bestiller.

Under finner du aktuelle kjøkken og hvitevarer til salgs.

Utstillingskjøkken til salgs

Modell Signatur, hvit høyglans

Nå 95.000,-

Nå selger vi en av våre utstillingskjøkken til 65 % rabatt! May Line viser deg den stilrene og praktiske kjøkkenøya som nå kan bli din - Signatur høyglans øy sort/hvit komplett inkludert hvitevarer. Trenger du å gjøre tilpasninger for ditt hjem, kan vi alltid lage flere seksjoner, skap og skuffer til deg!

Veil pris 251.631,-
95.000,-

Inkl eik spisebordsløsning, Dekton Sogne benkeplate med underlimt vask Blanco zerox 340/180, blandebatteri BLANCOMASTER-S SEMI-PRO KROM, Bora pure benkeventilator og kjøleskuffer fra Norcool.

Utstillingsvarer til salgs

Noen ganger har vi også hvitevarer til salgs. Da kan du skaffe deg en serdeles bra hvitevare til god pris - som er litt eldre enn helt ny, men som nesten ikke er brukt.

Miele DGC 6600 Kombidampovn

Nå 21.000,-

Ord. pris 42.499,-

Miele M6262 TC Mikrobølgeovn

Nå 8.400,-

Ord. pris 16.899,-