Vaskeromsinnredning

Vi i Bærum Kjøkkensenter vet at det kan være en utfordring å plassere vaskemaskin og tørketrommel, spesielt hvis man har liten plass. Derfor hjelper vi deg med å finne gode og smarte løsninger tilpasset deg og dine behov slik at du får en vaskeromsinnredning du er fornøyd med. 

Benkeplate på vaskerom

Kan du plassere vaskemaskinen og tørketrommelen ved siden av hverandre kan det være praktisk å montere en benkeplate over, slik at du får plass til å for eksempel brette klesvasken. Vi kan også bygge maskinene inn i et skap slik at de blir en del av innredningen.

Kanskje det hadde vært deilig med overskap over maskinene til vaskemiddel, flekkfjerner, håndduker og mer? Lett tilgjengelig bak en skapdør - ryddig og fint!

Vaskemaskin og tørketrommel i skap

Vi kan også sette vaskemaskin og tørketrommel i et skap oppå hverandre. Begge maskiner får stå på eget underlag og kan skjules med dører. I et høyskap ved siden av kan du få plass til tørkestativ, vaskemopp og strykebrett. På siden av høyskapet kan vi lage knagger for oppheng av håndduker.

Uansett hvilke behov og utfordringer du måtte ha, vil vi alltid hjelpe deg i å finne en løsning.

Realiser dine planer

Bestill tegnetime eller hjemmebesøk

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Bærum kjøkkensenter

21 42 03 03

@ Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Grini næringspark 2
1361 Østerås

Like utenfor Oslo
Gratis parkering utenfor

Se kart

Åpningstider

 • Man - Ons:

  10-18

 • Tor:

  10-20

 • Fredag:

  10-17

 • Lørdag:

  10-15

 • Søndag:

  Stengt

Alle våre kjøkken, bad og garderober leveres av Origo Interiør

Origo Interiør