Skip to main content

Hva legger vi i ordet kvalitet?

De fleste kjøkkenleverandører kan si de leverer kvalitet - men hva legger vi egentlig i “kvalitet”? Er det kvaliteten på materialet på kjøkkenet?

Vi kan bare svare for oss selv. Hos oss legger vi vekt på kvalitet gjennom hele leveransen, det handler ikke bare om at våre kjøkken er av høyeste kvalitet. Når du kommer til oss skal vi gi deg kvalitet fra første samtale til kjøkkenet ditt er ferdig montert.

Kvaliteten hos Bærum Kjøkkensenter finner du i hele prosessen. Det handler om hvem du snakker med, hva slags erfaring og kompetanse de innehar, og hvordan vi hjelper deg og bistår deg frem til du kan bruke ditt nye kjøkken. I tillegg til at vi bruker materialer av høy kvalitet, selvfølgelig.

Gode konsulenter

Våre kjøkkenkonsulenter har arbeidet med kjøkken eller interiørdesign i 30 år, i forskjellige deler av bransjen. I Bærum Kjøkkensenter har vi arbeidet med å designe kjøkken i 9 år, og det finnes knapt en utfordring vi ikke har løst til nå.

Vi finner smarte løsninger til ditt kjøkken - kanskje har du flere muligheter enn du har sett for deg selv.

Vi finner smarte løsninger til ditt kjøkken - kanskje har du flere muligheter enn du har sett for deg.

Gode verktøy

Vi bruker vårt eget, avanserte tegneprogram for å designe kjøkken. Her legger vi inn mål på millimeteren, og du kan velge nøyaktig den dybde, høyde og bredde du ønsker på kjøkkenskap og skuffer. Kjøkkenet blir ikke laget før vi sender tegningen til vår produsent.

Våre kjøkken kommer også med utrolig mange funksjonelle løsninger, som uttrekkshyller, automatiske dører, hjørneskap med 360 graders rotering og mer. I vårt showroom på Grini Næringspark i Bærum kan du se og prøve våre smarte løsninger.

Se noen av våre smarte løsninger her.

Godt materiale

Produksjonen foregår i Sarajevo (Bosnia), hvor det har blitt produsert kjøkken, bad og garderobeinnredning i 20 år. Råvarene til våre kjøkkenskrog, skuffesystemer og dører kommer i hovedsak fra anerkjente leverandører i Østerrike og Tyskland.

Hjelp fra A til Å på kjøkken

Du kan tenke på oss som en totalentreprenør når det kommer til kjøkken. Vi monterer selvsagt kjøkkenet for deg. Vi er tilknyttet flere dyktige håndverkere og tilbyr også å håndtere hele kjøkkenprosjektet inkludert elektriker, rørlegger, snekker eller det du måtte ha behov for. 

Du kan derfor slappe av mens vi tar oss av det praktiske.

Når vi definerer kvalitet, så snakker vi ikke kun om kjøkkenets egen kvalitet. Kvaliteten inngår i kjøpsprosessen og helt frem til ferdig resultat. Kvalitet i alle ledd er svært viktig for oss, og vi håper du ønsker å oppleve tryggheten du får hos Bærum Kjøkkensenter.

Realiser dine planer

Bestill tegnetime eller hjemmebesøk

Bestill kjøkken tegnetime
Bestill kjøkken hjemmebesøk