Skip to main content

10 grunner til å velge Bærum Kjøkkensenter

Bærum Kjøkkensenter fyller 10 år i år, og deler med det en liste over 10 grunner til å velge Bærum Kjøkkensenter når du skal oppgradere ditt kjøkken, bad eller garderobe.

1

Kvalitet

Kvalitet er grunnstenen i alt vi leverer, både av kunnskap og produkter. Vi har tidligere delt et innlegg som beskriver hva vi legger i ordet kvalitet hos oss. Det kan du lese her. Kort fortalt, leverer vi kvalitet gjennom alle ledd av prosessen - fra planlegging og utforming av løsning, til montering og kvalitet på produktet.


2

Størrelser

Til forskjell fra mange leverandører leverer vi alle skap, skuffer og deler på mål (ned til millimeteren), i stedet for å ha standardmål man må velge mellom. Det vil si at du kan få dine kjøkkenskap 62,8 cm bred om det er det du ønsker. Det gjelder høyde, bredde og dybde. Vi gjør tilpasninger til ditt hjem, slik at du får utnyttet all plass maksimalt.


3

Farger

Innredning fra Bærum Kjøkkensenter kan fåes i utallig mange farger. Vi har 28 standardfarger i vårt sortiment, men du kan i praksis få nøyaktig den fargen du ønsker. Vi hjelper deg med fargenyanser og kombinasjoner i materiale og farge, slik at du får et kjøkken som holder seg utseendemessig i 10-20 år. Hos oss får du fagkunnskap slik at du ikke nødvendigvis velger feil farge fordi den er trendy akkurat i år.


4

Erfaring

Med 20-25 års erfaring fra både produksjon og salg, kan man trygt si at vi kjenner bransjen. Våre kjøkkenkonsulenter kan med sin erfaring og med markedet bredeste sortiment, hjelpe deg å skape det kjøkkenet du ønsker.


5

Kunnskap

Med vår lange erfaring i bransjen har vi opparbeidet oss verdifull kunnskap. Vi kjenner kundens behov og har basert på vår erfaring, bygget opp et sortiment som vi vet dekker de fleste ønsker en kunde måtte ha. Dermed kan du stole på at vi har kunnskapen som trengs for å bygge ditt drømmekjøkken.


6

Fleksibilitet

Som en lokal aktør har vi ikke mange ledd fra kunde til produksjon. I tillegg er vi ikke låst til noen underleverandører, slik at du som kunde alltid har et utvalg i produkter, muligheter og tilbehør som er basert på kvalitet, tidløs trend og personlige favoritter. Vi er svært fleksible på mange områder, noe som også omfatter hvordan vi bygger kjøkken der andre ser utfordringer. Du får et kjøkken som er bygget på målene fra ditt hjem, med skråtak, lave vinduskarmer, eller hva det skulle være.


7

Kreativitet

Vår store fleksibilitet tillater oss til å finne kreative løsninger på boligens utfordringer. Har du et lite kjøkken tilpasser vi løsningene deretter for å utnytte plassen best mulig. Vi har flere smarte og kreative løsninger som gjør boligen din både unik og mer praktisk. Les mer om noen av våre smarte løsninger her.


8

Totalleverandør

Vi i Bærum Kjøkkensenter leverer ikke bare selve kjøkkenet, vi hjelper deg også med alle steg på veien, helt fra planlegging til montering. Før vi tegner opp kjøkkenet passer vi på å stille de riktige spørsmålene slik at du får et kjøkken som passer dine behov. For å klargjøre for det nye kjøkkenet som skal komme må det rives, sparkles og fikses. Deretter ønsker du kanskje nytt gulv, nye fliser eller å male veggene. Dette involverer mange ulike håndverkere.

Denne prosessen ønsker vi å gjøre lettere for våre kunder - vi kan nemlig ta på oss å styre hele jobben med elektriker, rørlegger, snekker, maler og montør. Da forholder du deg kun til én konsulent hos oss i Bærum Kjøkkensenter.


9

Trygghet

Når du velger Bærum Kjøkkensenter som leverandør kan du føle deg trygg på at du får det produktet du vil ha, i høy kvalitet. Vi ønsker alltid å finne den beste løsningen for deg og sørger for å imøtekomme dine behov. Det skal være trygt å handle hos Bærum Kjøkkensenter. 


10

Lokal leverandør

Vi holder til i Grini Næringspark i Bærum. Hos en lokal leverandør som oss får du stor fleksibilitet, da vi ikke er låst til leverandører, standarder og størrelser slik som de større kjedene. I tillegg er vi lokalkjent og i nærheten så vi kan komme på hjemmebesøk. Vi har også gode forbindelser med lokale håndverkere som kan fullføre ditt kjøkken.

Realiser dine planer

Bestill tegnetime eller hjemmebesøk

Bestill kjøkken tegnetime
Bestill kjøkken hjemmebesøk